Flytta och förnya

Några gånger i livet gör man flyttar. Kanske flyttar man hemifrån, ihop med någon eller isär från någon. Oavsett så kan det kännas som att det finns behov av att förnya i hemmet antingen för att det finns möbler som blivit uttjänta eller för att skapa en ny känsla i hemmet.

För det är viktigt att vi mår bra i våra hem, det är där vi ska hämta energi och vila i en trygghet. Här kommer några råd på hur du kan förnya under en flytt. Det är inte ovanligt att det krävs en förändring i möblemang i och med en flytt. Antingen så flyttar du till en större lägenhet och behöver mer möbler och inredning eller så ska du flytta till mindre och behöver göra dig av med delar av dina möbler.

Det mest ekonomiska är många gånger att sälja och köpa möbler begagnat och på det sättet kan du också skapa en egen stil. Ett annat sätt att skapa en egen stil är med unika inredningsdetaljer, etnodesign har massvis med vackra hantverk som kan dekorera ditt hem och göra det speciellt för dig. Om du beslutar dig för att köpa nya möbler så vill vi ge några råd. Försök att hitta möbler som håller över tid både i stil och material. Det kommer att spara både på miljön och plånboken.

Det är lätt att tänka att man vill ha stora möbler om man flyttar till större yta och det beror många gånger på att man blir fler i familjen eller vill ha utrymme för gäster. Tanken är god, men stora möbler är svårmöblerade om ni vill göra förändringar såsom att möblera om. Så ha det i bakhuvudet innan du slår till. Lycka till!