Att flytta till ett annat land

Kanske det är så att det är arbetet som gör att man väljer att flytta till ett annat land. Det kan också vara så att man inte tycker att de svenska årstiderna är något som man vill genomlida utan väljer att ta sitt pick och pack och flytta till varmare breddgrader.

Spanien och Portugal är populära länder att flytta till. Det kan vara en dröm för många att få bo utomlands och få möta andra kulturer. kanske det är så att man arbetat hela sitt liv i Sverige och väljer när man går i pension att skaffa sig ett boende på solkusten där man kan njuta av värmen och den goda maten. Portugal är en av de billigare destinationerna i Europa och du kan leva gott och ha en bra levnadsstandard och rimliga omkostnader här.

Även Spanien är ett populärt land att flytta till. Om du handlar mat i den lokala butiken så är kostnaderna ungefär hälften mot för hemma i Sverige. Dock så kan vissa saker vara dyrare. Även att gå ut och äta på restaurang så kan man äta en god måltid i Spanien för halva priset mot för i Sverige. Om man inte väljer de lyxigaste vill säga.