Dags för att flytta och förnya

Ska du flytta? Då finns det en hel del saker som du bör tänka på. Det kan vara bra att ha en checklista inför flytten. Det tråkigaste är kanske just själva flytten och det roligaste är förstås att flytta in i sin nya bostad.

Är det något som du vill byta ut?

När du flyttar kan du passa på att förnya dig lite. Även om du trivs med din gamla stil är det alltid positivt med lite förändring. Tänk igenom när du packar ner allt om där finns något du vill byta ut. Såklart så ska du inte slänga det – du kan sälja eller skänka bort sakerna.

Nytt hem med små enkla medel

Du kan med enkla medel få ditt hem att framstå som helt nytt. Det kan vara så enkelt som att köpa en ny matta eller nya gardiner. Att byta kuddar och kanske köpa en ny pläd till din soffa gör att den känns som ny.

Roligt med något nytt

Lägger du sedan lite tid på att finna nya prydnadssaker, dekorationer och kanske en ny vas med färska snittblommor; ja då har du skapat en ny och trivsam bostad. Vi vet alla att det är roligt med något nytt. Även om det bara är småsaker så bidrar det till att hemmet känns nytt och fräscht.